Pårørenderådgiver


Er du pårørende til en nærtstående person, der er plejekrævende og/eller har en sygdom, som belaster hverdagen? Så er der hjælp at hente hos vores pårørenderådgiver Lene Bundgaard Ciccolini, hvor du kan få rådgivning og støtte til at mestre hverdagens udfordringer.

Måske har du behov for en enkelt samtale. Du kan også have behov for et længere samtaleforløb eller få glæde af at komme på et af vores kurser for pårørende. Hos pårørenderådgiveren kan du få hjælp til at finde ud af, hvad der er det helt rigtige for dig. Pårørenderådgiveren kan også informere om kommunens øvrige tilbud til pårørende. Læs mere om tilbuddene nedenfor

 

Luk alle
Åben alle

• Alle pårørende over 18 år som er bosiddende i Albertslund Kommune
• Som er tæt på en person, der er plejekrævende og/eller særligt belastet pga. sygdom

Kontakt: Pårørenderådgiver Lene Bundgaard Ciccolini på tlf. 2946 3704 eller mail; paaroerende@albertslund.dk

Som pårørende har du mulighed for at få en eller flere samtaler hos pårørenderådgiveren. Her vil vi typisk fokusere på rådgivning omkring din specifikke situation samt på konkrete tiltag, der vil kunne gøre din hverdag lettere.
Derudover kan samtalen handle om, hvordan du kan styrke dine personlige strategier og udvide dine handlemuligheder, så du i højere grad bliver i stand til at håndtere stress og bekymringer samt styrke din egenomsorg.


Ring eller skriv til pårørenderådgiveren for at lave en aftale.

I samarbejde med Komiteen for Sundhed tilbyder Albertslund Kommune pårørende at deltage i kurset ”Lær at tackle hverdagen som pårørende”. Læs mere om kurset her

Vi tilbyder samtaleforløb, hvor pårørende til borgere med demens kan mødes i grupper med andre i samme situation. Her kan man dele sine oplevelser og erfaringer med andre og få støtte og rådgivning.

Læs mere om forløbet her

Kommunens borgerrådgiver tilbyder juridisk rådgivning, som kan være med til at styrke dialogen mellem borger og kommune samt hjælpe til, at borgerens retssikkerhed bliver overholdt.

Læs mere her (link).

Få kontakt til pårørenderådgiver Lene Bundgaard Ciccolini.

 

Pårørenderådgiver Lene Bundgaard Ciccolini træffes telefonisk:

Mandag-torsdag fra kl. 9:00 til 15:00

Hun træffes personligt torsdag i ulige uger på Albertslund Hovedbibliotek mellem kl. 15-18

Den første mandag i måneden mellem kl. 10-12 mødes pårørende over en kop kaffe/te, hvor de taler sammen, og støtter hinanden i pårørenderollen.

Mødet foregår i Frivilligcentret, Bygangen 25, 1. sal

Ønsker du at deltage den første mandag i måneden, kan du sende en sms eller mail til: 

Pårørenderådgiver Lene Bundgaard Ciccolini på tlf: 2946 3704 eller mail; paaroerende@albertslund.dk