Stadepladser

Læs det gældende regulativ for stadepladser og ansøg om stadeplads.


I Albertslund Kommune går vi ind for, at der er et varieret udbud af mad og drikke til borgerne ved de kommunale stadepladser. Stadepladser giver mulighed for at møde andre borgere på en hyggelig måde og få en snak over noget godt og spændende at spise. Staderne kan byde på mad og drikke i alle afskygninger, men må ikke sælge spiritus, vin eller øl.

Læs regulativet for stadepladser 

Uanset om du har spørgsmål eller ej, opfordrer vi til, at du læser regulativet igennem først, inden du ansøger. Regulativet indeholder nemlig svar på langt det meste. Hvis du derefter stadigvæk er i tvivl om noget, kan du skrive til vejogpark@albertslund.dk.

Se de områder udpeget til stadepladser:

Godthåbscentret

Kanalen ved Føtex

Kongsholmparken

Takstblad for stadepladser

Ansøg om stadeplads

Ønsker du at drive et stade på en af kommunens stadepladser, skal du udfylde felterne nedenfor så grundigt som muligt. Stadepladserne fordeles efter først til mølle-princippet, så hvis alle stadepladserne er blevet ansøgt og fordelt, kommer din ansøgning på venteliste, hvis dette ønskes, og du vil modtage mail herom. Hvis du ønsker at komme på ventelisten, kontakter vi dig, når en stadeplads bliver ledig.  

Min. 3 måneder for cykelvogne
Hvad skal sælges fra stadet?
Angives i cm
Angives i cm
Angives i cm
Angives i kg
Upload op til 5 billeder af stadet

 

 

INDSÆT FORMULAR HER