Få en BedreBolig-plan for din bolig

Det er nu muligt at få lavet en BedreBolig-plan for din bolig. Det koster 1.000 kr. og så betales de resterende 3.000 kr. for planen over varmeværkets Energispareaktivitetsplan.


Albertslund Kommune har indgået en aftale med Energitjenesten om, at de udfører BedreBolig-planer for (især) parcelhusejerne i Albertslund. BedreBolig er et koncept udviklet af Energistyrelsen for at få moderniseret parcelhusene i Danmark. Autoriserede rådgivere laver en plan for, hvordan du griber en renovering af din bolig an.

Med en BedreBolig-plan får du:

- Fakta om dit hus og dit forbrug
- Afklaring af hvad du ønsker med dit hus
- Prioriteret liste over, hvor du kan energiforbedre huset
- Gode råd til energirigtig adfærd
- Samlet budget inkl. investeringer og besparelser

Parcelhusejerne sidder ofte alene med udfordringerne. Så det er svært at komme i gang med et renoveringsprojekt. Derfor har Brugergruppen og Kommunalbestyrelsen besluttet, at tilbyde parcelhusejerne en BedreBolig-plan med tilskud fra Varmeværkets Energispareaktivitetsplan. Du betaler selv 1.000 kr. for en plan, mens varmeværket betaler resten.

Du kan læse mere om Bedre-Bolig her: Velkommen til BedreBolig

De fleste boligejere begynder en boligrenovering for at spare penge på varmen. Men undersøgelser viser, at når projektet er gennemført, så er det et forbedret indeklima, at boligejerne fremhæver ved tiltaget. Med i udviklingen af konceptet for BedreBolig var bl.a. også Nykredit, der ser boligrenovering som en værdisikring af boligen. I de senere år har salgsprisen for en bolig ikke bare handlet om ”beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”, men også om det energimærke som huset har.

Udgiften er fradragsberettiget for 2016 og 2017 i henhold til de gældende regler: http://www.haandvaerkerfradrag.dk/energiraadgivning/

I Albertslund tror vi ikke på, at besparelsen betaler projektet, men den bidrager. Til gengæld er der også flere fordele ved en boligrenovering, end ”bare” en lavere varmeregning.

Kontakt Energitjenesten direkte på telefon 3698 6102 for at lave en aftale om et besøg.

Eller skriv til energi@albertslund.dk - hvis du har yderligere spørgsmål.

Interesseret i mere? Klik dig videre til www.albertslund.bedrebolig.info